Piru ja Niina lähtevät toista kertaa edustamaan Suomea International Hovawart Federationin järjestämiin IGP-FH maailmanmestaruuskisoihin Ranskaan 1.-3.11.2019. Viime vuonna tämä parivaljakko toi maailmanmestaruuden Suomeen! Kilpailuiden facebook-sivut löytyvät tästä.

Team Finland koostuu tänä vuonna allekirjoittaneesta matkanjohtajan ominaisuudessa sekä Pirusta ja Niinasta. Matkasuunnitelmanamme on tiistaina aamupäivällä startata uskollinen Hiace Sastamalasta ja ajaa Helsinkiin Tallink-Siljan terminaaliin. Siitä matkaamme laivalla Tallinnaan ja pyrimme pääsemään saman päivän aikana jo hyvän matkaa eteenpäin Via Balticaa. Yövymme matkalla kahdesti ja torstaina saavumme perille Soissonsin kaupunkiin Pohjois-Ranskaan, jonne majoitumme. Kisapellot sijaitsevat kaupungin läheisyydessä Bucy-Le-Longin kylässä. Alueen säätiedotuksen mukaan odotamme 11-14 asteen lämpötilaa ja vesisadetta kilpailuiden ajalle. 

Niina on suunnitellut ajavansa Pirun kanssa harjoitusjäljen perjantaina ennen kilpailuiden avajaisia. Mikäli saavumme torstaina hyvissä ajoin perille, ehdimme toivottavasti jo silloin pellolle harjoittelemaan paikallisissa olosuhteissa. Kilpailun järjestäjä on ilmoittanut pohjaksi nuoren vehnänoraan. Kuvista päätellen oraat ovat vielä hyvin matalia, joten mullassa muhjaamista on tiedossa. 

Kilpailuun on ilmoitettu 12 hoffia. Suomen lisäksi kilpailemassa on Tsekki kahdella koirakolla, Ranska ja Saksa molemmat kolmella koirakolla ja Unkari, Itävalta ja Slovakia yhdellä koirakolla.

Kisamatkaamme tukemaan on lähtenyt taas useita sponsoreita, nöyrä kiitos teille kaikille matkamme mahdollistamisesta!

eevee.jpg 

hankkija.jpg

jv.jpg

kotikolo.jpg

logoflexadog.jpg

vpkhlogo.jpg

sh.jpg

uskihoff.jpg